Konak, İzmir, Türkiye
info@egedernegi.org.tr

Manisa Yunt Dağları Alt Eylem Planı ve Turizm Destinasyonları 2014

Ege'yi anlamak, yaşamak ve yaşatmak...

S.S. Obasya turizm Geliştirme Kooperatifi ile Ege Derneği ortaklığında Yunusemre Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi ve Manisa Yunt Dağlılar Derneği’nin iştirakçi kurum olarak katılımıyla hayata geçirdiğimiz proje ile Manisa’da özellikle Yunt Dağı Bölgesi’nde kırsal turizm ve kültür turizminin gelişimine katkı sağlamayı; kırsal turizm, doğa turizmi ve kültür turizminde çeşitlilikleri artırmayı ve   bölgenin sosyal yaşamını, örf, adet ve geleneklerini, Türkmen Şelalesi, Aigai Antik Kenti gibi doğal ve tarihi güzelliklerini turizm değeri olarak ön plana çıkarabilecek alt yapı araştırmasını gerçekleştirerek; temel tespitlerin ve strateji önermelerinin somut bir eylem planı ve işler destinasyonlar olarak hayat bulmasını hedefliyoruz.